Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Dec 23, 2009

Herba Maharaja @ Celgynic ( UntuK LeLAki)


untuk paparan gamba boleh klik di SINI

seperti yang di janjikan..hehhe kali nih aku baru ada time sebelum balik kije mengedit apa2 yang patut.aku nak cerita pasal herba maharaja ( khas untuk lelaki ) keluaran Hai-o Marketing..ala iklan water filter bio aura yang selalu keluar kat TV3 tuh..


kalu ikut sejarahnya perubatan herba ini telah dirumus semula olef Prof He Guansheng merupakan prof madya di jabatan biologi Xiamen Universiti.Beliau telah memenangi anugerah pemakanan & perubatan di International Health Convention Paris 1995.itu sedikit info yang aku nak share kat korang lar.

kita pergi kepada khasiat dan fungsi2nya ;

  • meningkatkan prestasi kelakian & kesihatan keseluruhan ;jika diamalkan selalu.
  • memberi tenaga dan meningkatkan imuniti tubuh
  • memberi kesan menakjubkan <>
  • menutunkan kolestrol dalam darah,justeru dapat mengelakkan sakit jantung,tekanan darah tinggi& rendah,trombosis dalam otak
  • mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman & luar
  • mengawal paras gula
  • mencegah penyakit kulit dan hilangkan kehitaman kulit
  • meningkatkan daya ingatan dan mencegah nyanyuk
  • anti tumor atau kanser
* syaratnya kena diamalkan selalu pengambilan herba ini,barulah nampak perubahan.

HERBA MAHARANI ( khas untuk wanita )

Untuk Paparan Gambar boleh klik di SINI

hai semua, kat sini aku nak berkongsi info mengenai Herba Maharani @ trade mark kat pempletnya " Herba Kebahagiaan Wanita & Perangsang" hmmm....

aku makan herba maharani sebagai salah satu supplement selain aku makan multivitamin brand lain,di ikutkan aku mkn herba ini dari sebelum berkahwin lg..smpi sekarang dah ada anak 1...HMM SO FAR ALHAMDULILLAH..NAMPAK BAGUS...permulaan mkn nmpk perubahan, badan rasa ringan & cergas dari biasa2..tak rasa penat,semagat nak pergi kerja itu ada ( x der rasa malas2) .sentiasa bertenaga....

pengambilan herba maharani ni ada dua cara...tak sama kuantiti untuk yg remaja/anak dara & yg sudah berkahwin yer,,,

kita pergi pula pada khasiatnya :


1. boley selesaikan masaalah wanita dan remaja <>
2.menguat & mengecut <>
3.melegakan masalah <>
4.melambatkan jangka masa Monopouse <>
5.sistem dalam tubuh akan berfungsi dgn baik ( ANTI PENUAAN,AWET MUDA,KECANTIKAN & KESUBURAN )
6.menegangkan & memberi keanjalan kulit <>
7.meningkatkan kadar metabolisme <>

hmm untuk sesape yang berminat untuk mencuba boleh beritahu aku,aku boley dapatkan sekotak ( 300 biji yang kecil dan bulat) untuk korang..
harga RM 68 sekotak +
kos pos biasa RM 7

kalau ada yang nak beli terus di stokis2 berdekatan boleh guna number kad aku
nama : nor azizah bt arif
no kad: 430284
kalu nak jd ahlisetahun bayarannya ahli sebanyak RM 30 sahaja dan anda boleh menikmati pelbagai diskaun dalam membeli produk Hai-o.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails