Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Mar 29, 2013

EDISI MELARAM ..HOHOHOHOH

Alhamdulillah , syukur pd Allah sebab diberi kurnia hebat dan terus hebat gitew..semuanya atas izin allah!kita kene ingat segala apa y kita perolehi semua ini adalah pinjaman semata..waima segala apa y kita ada dan sayangi..termasuklah anak2/suami/ayah ibu dan sahabat2 ....maafkn sy jika salah...

just kongsi sedikit masa lapang y me done last week on saturday! hohohohoohoh ...p BASIC MAKEUP CLASS hokey!huhuhuhu saja isi masa lapang..memperkasakan lg mood nak mekap...aq mmg x reti pun nak mekap..serba serbi den tenyeh ajo...teknik belajo pun ngadap youtube yerk..dis one in real ku hadap n apply wat we saw gitew....seronok sgt2..siap hujan lagik kat luo tu nokkk..huhuhuhu
tp aq tak puas..sbb kene tgu turn..hikss nama pun sharing dew....so be patient always..so wat to do..next steplah..sebab x der law dlm mekap...tu la me took a long time on eye..so rs tim etu run out very fast!hohohohohoho..hamik ko..so x baper kemas pd jiwa naluri ku..kalu kat umah nak hang out p kenduri ka ,function ka..mmg den berojam la dlm bilik..mr hubby sedia maklum since dia kwn ngn mak peah ni..owhhh leha y kat taman sri rampai tu k..sila joint nt ( bff maya ku )!
 kat class ni Pencerita / Pemekap / Instructor ni ajo le teknik bagai ..so dat time teknik smokey eyes..pergh  lg masyuk la mata ku..tp kurang golap..sbb den guna warna gold..tataula pebeeeret me kot..hiksss! on makeup we just need 5 basic item ..tp aq ingt fondesyen / bedak tabur / lg 3 den x hingt..sila komen gapo dio lg tigo tu kei..kuikuikui sapa y hingat sila komen ek..( poyo buat tatau aq ni khen ) 

k niway me share a few photos here....~~~!!!!

..............................................................
..................................... ......................
.......................


***** me mmg suko fokus tang sini sbb kekuatan adolah pd mato...huhhuhuhhhuhhhuhuh

................  

dis on memerah kan chic technic..dr anak rambut bawak ke pipi ye anok2...sbb paling merah kek tepi anok rambut ...pakai berus ek..x yah nak bolat2 tu..tacap ok lah...ketuk2 brush tu ek.biar tak bercapuk ek....dr anak rambut bawak ke pipi ..pemilik ni zila yer..Allah kurniakan keindahan pd wajahnya..sygnya me lupooooo nak ambik gambo y siap sepenuhnya..haisshh!
.
ILMU CANTIK INI MILIK ALLAH Y DITURUNKAN KEPADA PEMILIK EMARYZAL STUDIO! thx sarimah..hiksss!


ni version then..nak kata berubah tu idokle..tp maybe sbb ku dah biasa lihat dr sndr tacap..kot..maybe kene tajamkn skil lagik..practis make perfecto!! aq mmg suko ni melaram..hiks..tp jgn keterlampauan...hat ni x sompek nak kai bulu mato...sbb teringt kata2 ustazah...x elok...heheheh tp tula NAK CANTIK MENGATASI segalanya....aq pun lomeh IMAn..ALLAH...ampunkan ku..just tuk dr kepuasan dr sdr n niat jgn sampi org berpaling melihat berkali2 akan keindahan y dimiliki kerana ALLAH mmberikan segalanya pd kita sebagai pinjaman.....................! JIKA DAH GEBU tutuplah ia agar jgn sampi menimbulkan fitnah n jadi bayangn jiwa ajnabi ( pandai aq tulis ek..tinggal nak praktikkan jer. selalu tergelincir ) ......maafkan sy jika saya salah...sekian....

  .............................................................





turning on being like a quenn  la konon.but i'm hoping 1 day i can be a muslimah sejati mengikut segala kehendak syariat..dont get me wrong coz me mencari n terus mencari n minta dibimbing..harap dpt temui y mampu membimbing ku sehingga jannah .NERAKA itu Nyata .. Indah Dimata Kurniaan Allah .. saya hanya manusia y sgt lemah..




**** barisan pelakon atas pentas dunia..hikssss..best mekap pd si tudung hijau biru tu hokey *** hikss!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails