Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Dec 6, 2012

Kelmarin punya cerita KAMI SENYUM JERK LA

As salam bertemu di ruangan jiwa ku ini..saja nak berkongsi cerita y ku x tau nak klasifikasikan sedih ke apa,sebab pada waktu itu perasaan hanya mampu senyum & sengeh kambing
kelmarin punya cerita dgn izin Allah y maha mengetahui,otw amik kiddos tetibe ntah camne
ada hentakan kat cermin tingkap "audi marron " mak jemah..dat time tgh bebual ngn mr hubby about dunia..leka kan..tekejut kami n kami sengeh je la sbb tgk cermin dah retak sibu..he3....pelik xtau apa y sbb kan ianya retak..tgk x der lak batu ke apa..x derlak selisih ngn kete tau motor..he3..hanya Allah y tahu mcm mana ia berlaku..lagipun kete dah berumur..ni la y byk berjasa tuk aq n kiddos kan..xpe insyaallah pd masa akn dtg ada la rezeki baru tuk kami..sekarang ni byk cabaran sedang dihadapi n syukur sangat2 kerana ia sgt mengeratkan kami berdua,thank you pd y diluar sana y pernah terfikir kami tidak utuh sefamily,maybe perkara y berlaku tika dulu itu adalah tanda Allah nak mengingatkan  sesuatu itu melalui siapa kalu tak direct pd kita mungkin pd pasangan kita mungkin pd anak-anak atau mungkin pd rakan taulan waima jiran..so bersikap berlapang dada lah hendaknya ..

anyway alhamdulillah..dapat la kete aq cermin baru y x der tingkap tu..terang katanya...sila-sila tengok cermin mak y retak sibu tuh hokey...ahakz!! 






sekarang y baruk without tinted..akakakakakak





 kan dah barukkkk alhamdulillah ada jugak bajet nk ganti
diizinkan allah tuk setel y ini dulu dr y lain2...

Thx Allah...aminnnn


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails