Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Mar 25, 2012

Selamat Pengantin Baru NON! Congrates!

Tahniah buat adik ku NONA aka cik nona aka non ( tu panggilan tuk kami 5 beradiks ( BFF ).
penat mengharungi perjalanan jauh semata2 nak meraikan wedding adik bongsu kami.hu3 pasni xtaulah ko ley men Futsal dgn kami lg ke idak..adeh! kakak ko ni dah pening kepala tau..sbb players Futsal sume dah xdok..sambung bajo mei..waduh..karnival sukan dah stt dah ni....he3...wedding ni we attandd kat Paklembang ,Tumpat kelantan..hu3...hmm ni kot rasanya kali ke 2 aq jejak p kelantan..dulu2 masa lum kawen kan..

he3..malas nak citer bebanyak..korang layanla pojek kami adik beradik..


Peruntun Jiwa Kalbu Sang Kekasih..


Pelerai Jiwa Gundah Gulana Sang Kekasih

Alhamdulillah..Rasmi sudah adik bongsu kami jd isteri kpd Dato' Che Kamarul....
Semoga Allah Memberkati Perkahwinan y dibina ek....

pelagi time tepek gambo adik beradik la y suka nyibuk2..hoho

semuanya..say cheeeseee.....pandai2 anak2 kaminih....


kami..kami..kami...5 beradikss dlm kurungan..hohohoho BFF forever!InsyaAllah..


Mak Pah y tersayang..muke berseri2..ati ceria gumbira belaka..hu3..berbunga2 tuh..dalam ati ada taman astakona..kon4m!




ehem..penenang jiwa....mood sdg bahgia..lalallallala


hu3...y dorang tu bakal nek pelamin cam peruntun jiwa kat atas tu..hu3 aq?? tumpang duk sebelah nyelah la...hahahahah

we love each other! statement khen! wahahahah...LOVE dis Pict!

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails