Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Jan 28, 2010

CHOCLATE CAKE WITH VANILLA ICE CREAM




hai kengkawan ... ni la rupa gaya kek choc aku.Sesempatnya la nak wat...tunggu bby tdo baru buat.jgn x tau boypren pun tolong wat after balik dr Solat Jumaat.Ni resepi Kak Ina yg bg,simple katanya,so aku try wat la dgn hati yg bersemangat!.Maklumlar ni 1st time buat rasanya..masa kecik2 dulu ada buat<- seingatnya buat kek marlbe,dasyat time tuh,mixer pun x kenal.Pukul telur aku guna blender masak mak aku...pe lagi kene haruk lar....:D..tu dulu..masa kecik2,senang cite zaman bebudak sebuk main masak2...
so ini lah hasilnya seperti tertera,Topping pun bubuh atas jerk..n tabur sikit colourfull choc rice tuk hiasan di tambah lak ngan eskrim vanilla..kebetulalan... dlm fridge mak mertua aku der eskrim vanilla,so belasah jer tuk hiasan.heheh...Boypren pun kata ok,ada lembut,makmertua aku pun kata ok..so melompat2 la aku..huhuhu kene puji beb!lama x buat.dah tuh nak pegang mixer pun memula gigil gak..harap je beli mixer n oven,harammmmm x pakai.oven guna pun masa aku dalam pantang sbb Boypren masakkan tuk aku....x per pas nih upgrade skill pulak..slow2.....kene berguru nih..tgu masa free ler jawabnya...

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails