Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Dec 10, 2011

dia buat ummi nak pengsan lagi ari ni...hu3

ha...harini dah seminggu aq check out dr umah mertua aq..ikutkan my little beauty dah 60 ari..saja nak biasakan dr jaga anak2 sndr sebelum aq naik kije secara rasminya tahun depan...
hari ni aq huru hara gaklah..maklumla big sista sgt lasak..maha lasak...sampaikan selalu " curi" ketuk,pukul,sepak,baling,smack down si Little My Beauty...teruji beb kesabaran..kadang aq rs cam nak meroyan..hu3...seb baik x gila..adeh..camne la esok2 le dah naik kije..maafla ekk jenjiran..suara jiranmu bakal mengegarkan kawasan perumahan..Tarzan Taman nak menjerit..akakak..
hari ni layanlah apa yg berlaku k kat home sweet home aq..

::: Big Sista boley kasi bedak aq nya sofa :: kurang berseri katanya :: :D


:: semalam dapat biskut dr Aunty Aqla..sudahnya..mkn jemnya..biskut tu dia buat men masak2::: last2 ummi gak yg telan..haish dah la ngh fight nak kurus nih:: akakakak


:: broom tu dia kata tuk ban2 ummi sapau2 lantai umah..nilah cara big sista menyapu..terbaeeekkk :: :D


:: lokasi bilik belajar & main...mmg betul2 dia main..suh kemas..kejap mi..kemas la ni..tp aq tengok sama jerkkk x kemas gak..adeh ::


:: nak pakai bedak ke..nak buat air..mana 1 pilihan hati ekk..sudahnya..men tempat lainlah..tinggal dulu kat meja..::


:: amik segala bagai barang2 toiletries My little beauty tuk dirinya..dia kata..ni diera punya..bukan lisha punya :: adeh...

TU JE DULU K..ADA LAGI NIH...

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails