Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Jul 24, 2012

APA PERLU BUAT BILA ANDA PUN TERKENA

Cak!!! ni sambungan k..ni aq just share pengalaman APA PERLU BUAT BILA ANDA PUN TERKENA?? ni tanpa disangka ek..sesungguhnya Allah mendatangkan NIKMAT Dugaan tu bila2 & kepada siapa shj ,Dia nak tengok kita mcm mana kita nak selesaikannya.

Benda nih x pernah terfikir pun kat lintasan fikiran aq,Korang Tau apa terjadi kat aq?? hu3...2 bulan lepas aq BLACKLIST!!! tu aq pun xtau,tahu pun sebab aq nak buat refinance..yela..aq perlukan modal tuk bisnes maya aq,xkan la nak meminjam ngn kwn ( tp dis month aq TERPAKSA BERHUTANG dgn kenalan rapat ! - sesungguhnya aq malu beb ) & Part Paling Teruja Bila anda on9 akaun bank anda,tetiba tak boleh buat transaction..mula just terfikir tu perkara biasa jerk maybe salah masukkn number ke apa..ok lg..pastu just try nak wat payment kawan..pun x boley..UNSUCCESFULL Reject payee code [ 0076] ..wahahah naper nih...aq dah la nk draw wet tuk amik spot rim kete aq yang bengkok tuh ( walhal x tepiki pun wet gaji dah masuk ) rupanya akaun aq kene BLOCK dengan KONKRIT SIAP ADA BESIK LG k...ni x tau lagik..tp masa tuh mcm ley agak siapa gerangannya.tp xpe cool down..esoknya p bank n tanya kenapa..rerupanya akaun aq kene TAC oleh bank lama aq atas ARAHAN JABATAN INSOLVENSI diatas KEBANKRAPAN ...wahhhh kelaskan....terduduk aq..yela siapa sangka tetibe aq bankrup,so bila anda bankrap secara automatiknya ..segala harta y ada atas nama kita FREEZE ok..so just imagine..segala duit n simpanan BEKUK tau..so apa y korang leh pikir?maknanya ko x der duit nak belanja harian atau uruskan segla komitmen...jgn gelak ek.sbb x kena kat btg hidung sndr..masa tuh hati rapuh..dah tau kenapa..bangkrup  disebabkan JADI PENJAMIN KE 2, ini bermakna y berhutang x boley nak melunaskannya..haaaaaaa....sebab y BERHUTANG PUN telah diistiharkan bankrup jugak..org y aniya kami tuh...mcm HAMPEH kan..mana ntah pergi,tp xpe..hari2 aq sedekahkan FATIHAH biar DIA RASA KESUSAHAN AQ + BAYAR BALIK DUIT AQ..KALU X BAYAR..hu2 mu terima la akibatnya...aq x doakan tp ko akan rasa kepayahan aq demi mencari sesuap nasi! Masa kene tu sure la stress tahap gaban..dah la cmm tuh xder saper disisi y nak cool down kan aq...korang pahamkan..aq rasa aq mcm seorang wanita y tiada teman..walhal aq perlukan BAHU & TULANG BELAKANG WAKTU ITU..MANA KAWAN2 Y KONONNYA AMIK TAHU
KAT CTEW AQ DAH BELAJAR BYK BENDA... Terima Kasih Allah..kerana aq boley nilai semuanya..ofcoz y kepochi lg dasat mengatanya..yelah...ko x kene kan..xpe ku mmg jenis rilexx n mcm x der apa2..



KLIK ATAS TUH K

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails