Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Mar 16, 2011

ilmu Baru Dunia per Website tan ~ versi aku budak baru belajar.

jeng jeng jeng....ari ni aku rasa sgt padat gila..mujur je x gila..cuma ting tong...biasalah..pembawakan..ahakz! alasan..sbb dah mengantuk bila dah petang2 hari..

hmm tuk ari pertama ni,,,x banyak la yg dipelajari..hanya install bbrapa software ,bagaimana nak mencipta laman web...hmm aplikasi yg diajarpun adalah secara asas jer..pd aku as beginner ok lah....

antara software yg aku gunakan dlm tutorial kursus ni adalah ;

Fail Pemasangan Joomla

Server (Apache, IIS, Tomcat dan sebagainya).

Pangkalan data MySQL

PHP Setup

so byk lah yg aplikasi yg boley digunakan...
ari ni Fassi hanya mmperkenal kan n beramah mesra tentang aplikasi yg ada...belum lagi setup web sndr...ahakz!

esok aku sambung lg k..nt aku copy paste hasilnya..
bai bai

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails