Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Sep 5, 2012

Sweeeet 3 years dah my Big Angel

Alhamdulillah diam x diam my Big Angel dah masuk 3 tahun.semoga menjadi anak y solehah,beriman,bertaqwa,jagalah panji agama islam mu nak.jadilah bijak pandai ilmuwan islam dan jadilah manusia y selalu membuat kebaikan di jalan allah.Amin...itu harapan me pd My Big Angel,semoga esok2 dia jadi anak y soleh dan mampu membimbing adik2nya bila me xder nanti......

27.8.2012 bersamaan 9 syawal 1433 birthday my big angel..xder wat majlis apa2 ,sekadar buat bubur merah ..tu pun kirim kat mak mertua kat kg,kebetulan ada buat marhaban perempuan...
malam tu big sista nak mkn ayam goreng,so tetibe teringat la ayam goreng kat kedai member sambil2 nak jumpa my bff y dah lama gila x jumpa..so p meronda kedai...tutup..hu2..yela baru seminggu kan...so pe lg li mcd la jawabnya..pemalas tol mak nya..he3..

esoknya saja msg my bff nak dtg melawat dia coz my big angel asek dok sebut je..rindu katanya...so deallah...lastly lepak umah me..xdelah buat makan2..just jump in jer.beli nasi lemak rendang jerk n paggil gengs2 jerk..tu pun ramai y x der..ye la..nama pun jump in je kan...wah..my big angel terkinja2 n super xcited jumpa my bff..lama gila rasanya kami x hangout ..dekat2 7 bulan ++ kot..yela masing2 bz n ada poblem sndr kan...tp x pelah sekurang2nya my big angel dah ilang rindu sikit..he3..
nime tepek sedikit gamba my big angel bersama ciskek rasa kopi y my bff belikan..hari2 bukak peti ais nak mkn kek dia..hu3..thx my bff n my sister non..sudi dtg umah....

sorry gambo blur ekkk..ni pg2 besday girl bangun tido...he3...masa ni nak anto dia p umah ibu..
windu ibu dia katanya....

sedikit makanan y dikongsi bersama

suap menyuap gitew....tgn my bff..pe lagi suka sakan la si big sista nih..hu3
besarkan mata dia mcm org dah beso beno....hu3..3 tahun kan....ada rupa mok dia ke tau pok dia???







No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails