Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Oct 3, 2012

rindu sgt kat korang MYBFF

Ruang dihati kecil ini sgt merindui kalian.. hanya ku mampu share di sini,bagaimana pungguk rindukan bulan..mcm tu lah aq..sejak sekianlamanya kita x meronggeng bersama,outing mcm dedulu...picnic together2...tu la kita,terbeban dgn tugas hakiki n lenlain...korang x rindu saat tu ke? haish..luahan ati ku ini di sebabkn aq bosan x dapt kuar sesama dengan kalian..ada y sedang bahagia hingga sgt2 tidak mempunyai waktu untuk bertanya khabar,ada y sibuk dgn tugas..n ada y sibuk dgn keluarga masing2 mcm aq lah..

saja nak tepek gambo2 kalian di sini..gara2 nak menggclearkan memory card kat henpon vintage aq nih...jgn marah uollsss niway aq syg korang sume.....* gambo2 diambil masa non buat buka umah..ni kira belated punya entry ler..tehehehehhehe

lama ek kita x men futsal hohoho!
mak yam dah ada baby!hu2..mak pah..coming soon la tuh....tehehehehhe..xpe my dottes ada 2 pah..ley pinjam...

antara y hadir masa open house umah non...shilaaaa..anakmu tidor dah...tehehehhehe

itu je y ado n sompek den tepek sini  ye..hope njoy,,,....
hu3..poyoronos tul aq...ngeh2



No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails