Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Oct 3, 2012

SIRI AKHIR - Berkongsi dgn sedikit y ku ada BIG SISTA

As salam semua..ha ni n3 siri akhir rentetan Besday my big angel ek..x buat besar mana pun,kebetulan dah ujung2 raya, buat buka umah + besday sekali..belated lah..sng citer kali ke 3 la Big Angel potong kek..he3....niatnya nak bg kwn2 n anak2 kwn mkn ,khas tuk mereka y byk memahami jiwa ku y selalu dirundung kesedihan..chewaaaah!..tuk sahabat maya..korang tengok hasil dr gambo je la ek..jgn teliur tau..tehehheheheheh
terima kasih pd kengkawan y sudi dtg ke teratak sewa ku ek....saja nak buat hati anak gembira n sambil bersedekah.....terma kasih sahabats..... layan ni pic ek :")

ni dr camera henpon Mr asben....jap ku aplod dr tukang wat kek..hu3 ...eyahhh!zesss(ala2 silangkan tgn )

ha.....ni dr kaca camera tukang buat ek...thx De sweet Honey!hohoho..tema..otoremen Mebius..pening aq nk cr otomen tuh...My big Angel..big Angel...Patung2 tu ku belik kat Air Itam ye..sume kedai menan aq masuk....
ha..ni la rupa bentuk isi dalam...kek Red Velvet + Badam..tepung ni ku dptkan dr my old mmbers...hani @ Dania's Mall (boley add di FB nya )..teheheh.sedap..hani.........kalu korang nk rs kek velvet ni ley la roger ku atau hani..kami dua ada juai y instant punya..kasik bancuh2 n bako jerk..sng.....


ha...ni la pengantinnya....ni adiah2 dr Ibu Akma / Ibu Ammar / Ibu Umai ...raksasa n otomen tu Ummi sponsor..hu3..gara2 buat tema ni lah anak2 teman rapat y lain gegaduh rebutkan pepatung nih..hu3..

niway..byk y ummi hajatkan tuk penawar duka..tp xpe..hanya Ummi + Allah y mengetahui...syg mu Big Angel!




No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails