Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Jan 15, 2012

Ayam Masak Lemak Cili Padi

Salam Ahad kengkawan...tau2 dah 1 week  ari aq naik kije nih..relax la juga n ada gak kije yg kene buat last minute..paling mak x suka..baru naik kije dah kena jaga exam ko..yang syoknya nama naik tu..masa cuti bersalin...wahahahah..terbaeek kan...nampak sgt departmen tmpt aq kije nih..x aware staf2 nya sdg cuti bersalin atau baru naik kije n yg sarat mengandung..hmmmmm..kene kuarkan pekeliling nih..xpelah postif way nya..dia org x sempat nak check coz staff terlalu ramai n banyak kerja y kena setel..hu3..


hmmm..hari ni aq nak upload satu masakan yg aq rasa jarang cuba..ikut nih dah 3 kali aq try masak TETAPI dengan bahan2 yg berlainan...hat y fist tu tak guna bawang merah....y 2nd lak aq guna bawang merah..hat ni...aq x bubuh kedua2nya..tp pd tekak aq n gengs..sedap ada bawang merah la....maklumla dah disogokkan dengan bawang merah sekian lamanya...hu....
masakan ni kira siaran tertunda lah..dek kerana aq ni bz tahap gaban..1 badan bg sejuta...hebatkan? itulah wanita..yg diberikan kekuatan,kesabaran yg tinggi oleh Maha Kuasa untuk memikul segala beban y dberikan kpd wanita...terbaeekkk..


hokey ..aq tepek gambo lauk t/ari ahad lepas ( kan...kan... mmg betul2 siaran tertunda :D )
Ayam Masak Lemak Cili Api .ari ni mak x msk..nak lik kg..mkn kenduri..wahahahah abes diet mak! ( diet ke :p )
.sumber aq celok dr sini..dengan rasa hati terbuka ber MESRA lah dgn segala pautan yg ada kat dalam nih ...hehehehe


fresh dalam kuali..ha3...ni aq buh minyak ( ikut originnya x perlu!)..sbb takut melekat..( pan fried aq bukan ala2 yg mahal2 gtew......hat tu kon4m x melekat....bossssss bila nak li kan yg baru ..i duit tuk li pinggan mangkuk! ha3..BODEK!


jeng jeng jeng jeng..ni la hasilnya.....mak guna cili padi kaler merah..boss kata..cili ijau xder lah yang..aq jawab..xpelah by..t ny tanam dlm pasu ..sng..xyah suh belik...petik jer..( walhal majuk! gatal! hahahahhahaah ..ngadasssssssssssss)

k la cukup 3 siaran tuk pg nih...aq nak wat bekpes smntara Big Angel x bangun lagik.....kang t dah bgn..semuanya ntah kemana..sudahnya stt kete belik jer..hu3...


No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails