Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Jan 16, 2012

Bila Sang Otak kalah dgn Sang hati

Assalamualaikum & selamat pagi semua...hmm hari ni aq berada dalam kepulan-kepulan mood yang x berapa bagus..entahlah..patutnya aq kena happy diz day..ye lah..mak dah masuk 3 series ...kejap je..rasanya belum banyak kejayaan yg aq kecapi..mengembang adalah..ye la..anak dah masuk dua..ye x....so paham2 jelah...


** picture credit to yahoo image

aq x tau apa y aq kesalkan,marahkan..tp tulah y aq sedang hadapi...ya ..mungkin rentetan dari kes semalam...haish...tp aq cuba muhasabah diri..aq x nak blamekan sesape..semuanya ni silap aq sndr sebab x dapat manage masa dengan baik,sehingga kan boss tarik muka..sudahnya aq juga y kecik ati sndr.....semalaman aq off hp,cabut tepon umah sbb..aq nak bersendirian berfikir dgn tenang akan kesilapan y menyebabkan hal ni berlaku...aq cuba reversd balik kat mana puncanya...so aq lah puncanya..aq lah yg menyebabkan hal tu berlaku...sorry boss..i x sengaja..i cuba mengejar waktu..tp lumrah wanita..x mungkin ia nya boley diusahakan sepantas kilat a.k.a in time!



** picture credit to yahoo image

aq tau bos kelam kelibut nk tgk pogrem tuntutan jiwa.pastu ngn si Big Sista mengaruk nak kan menan y terletak dgn maha cantiknya n menggoda mata kanak2 .tp nak camne..mak ni...membelek lama sgt....( ye la..nk kena tunggu turn kat fitting room,nmpk brg tuk anak2..membelek lg...pas2 kat kaunter beratur n cashier amik masa terlalu lama tuk setiap customer )..pe lagi boss pun tarik muka..tengok jam n jeling dr luar market ngn muka paisey...maka aq pun ni kelam kabutlah...tp dah terlambat! boss ckp ngn nada y sederhana tp menyakitkan..xpe sabar....sabar..sabar.....mak sabar..mak kan selalu KENA paling byk sabar dr pelbagai aspek..nama pun mak...ibu....mama...ummi.... haish! tp ayah..daddy..baba..abah..boley paham x keadaan mak y selalu x dan dr pelbagai aspek!.baru missd cite 1x..dah mcm2..kita nih..YANG SELALU MISSD byk benda sebab uruskan hal anak2 n umah tangga,x pulak nakckp apa2..uruskannnn jugak..penat mcm mana sekali pun..ad aq kesah!!! huh! menjengkelkan!( tu dr rentetan jiwa aqlah- yg di luar sanamungkin x setuju ngn aq lah - ni just apa y aq rasa)

pg ni kena bambo lagik..sbb boss tepon opis n ckp aq SENGAJA ttp bagai segala gajet..kan..kan..kan...aq jwb ngn cool jerk..baterry kong! n phone umah cabut sbb Big Sista selalu main dail2 nmber ntah memana..haish! kena lagik..makkk juga silap..dah 2 x dah..xpe..its ok..rilex....last2 baru wishd..n pap! tutup tepon!..ha3..majuk lg ati mak...xpe....xlama awan berarak ..mendung! gerimis sikitlah.

p cas n onn hp..bertubi2 msg masuk..dr bos n kawan2..miscalld jgn katalah berjutak2...tp xpelah...aq akui semuanya silap aq yg x pandai lagi uruskan masa dengan sebaik mungkin...sorry bos!semuanya silap i.....uhuk!

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails