Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

May 5, 2010

hai anak...semua akal baru..



hai...bila di fikir2kan...susah juga nak handle bb diera nih...diam x diam...aku selesaikan segala masalah anak dengan bersendirian..dah 8 bulan dah..nak buat mcm mana..ye la zaman globalisasi ni ...semuanya serba mencabar...suami jauh la katakan..tapi aku tetap bernasib baik...jauh pun sekadar kawasan johor jerk....

ni aku nak cite pg tadi..x tau la si amni zahra hadirah ni angin apa la agaknya...sampai tempat kije nak slide card dulu..punya lah melalak2 kat seat dia..sume x kene...pastu drive sampai pintu pagar utama tempat keje...berhenti tepi....kuarkan seat dia..letak car seat dia n letak kat seat belakang....pastu letak dia kat seat sebelah...pakai seat belt..wargh! lg kuat dia melalak...benti kat tafic light..kebetulan merah..betulkan dia..letak kat tempat letak kaki ( bawah seat..siap susun bantal) pun ngaruk juga sudahnya..dia baring ngn kaki terjuntai...alamak lampu dah hijau! haru!..sbb diera dah melalak memecah suasana...bunyi radio pun aku x dengar! last2 berhenti kat tepi.....layan kerenah si comel mata bulat nih dulu....sudahnya pangku..x pakai seat belt...SANGAT2 berbahaya! tp aku bwk kete slow2 50km/jam...tu pun ngaruk juga...kaki siap tendang2 stereng kereta....n tarik2 kunci kete..aduyai....x kan nak marah..teringat pesan mak..." dulu mak x pernah pukul anak2...arwah bapak x kasi..sbb budak x tahu apa" ...so terpaksa melayan kerenah dgn ati yg sabar lorrr...huhuhu kecik jerk tgk dak kechik tu yg sememangnya belum besar... bila dah sampai umah ibu dia..boley la sengeh kambing ekk sbb nmpk kakak n abg2 dia dah tubggu depan umah..
alahai...anak...anak....
( posisi yg paling besh untuk si kechik ni )

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails