Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

May 25, 2010

hurrreyyyyyy! kita dah open blog closet kita...jom!

wahh...shonoknya.....tercapai juga cita2 aku nak bukak closet on9.....heheh walau pun kekangan masa tu ada...tp aku cube masukkan 1 n3 setiap hari..xpun 3 hari sekali ker..janji ada posting...
official open semalam..tp aku baru n3 brg kawan aku...nak kasi murah x berani la..yg aku berani buat payment 2 kali..tp harus tunggu habis baru dapat brg ye x?
hari ni aku n3 blouse aku 2 lai....ada lagi sebenarnya..tp keluar dulu 2 la...aku let go baju yg aku syg n aku suka...tapi dek kerana pengurusan badan TETAPI perut BELUM kEMPIS seperti sebelum kawen...HARUS aku letgo..nak simpan..asek simpan..gitew juga....satu lagi aku nak beli baju baru..huhuhuh..kalu rajin2 meh singgah blog KE2 aku ye kat SINI

1 comment:

khakishopping said...

yeeeeyyy dah bukak kedai baju.... tahniah4x... gud luck dik =)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails