Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Aug 10, 2010

hepi 2nd annivesarry ~ 8/8/2010~ part II

part II.............................

or8 hari ni sambung lg citer pasal 2nd anniversary...kami sambut secara sederhana jerk..adala 3 family yg dtg....tq tu maya family,ipin family & of course along family ( kakak ipar aku la )..
yg beshnya 2nd annivesarry ni kite org sambut sekali besdey My BB..in advanced la kiranya..cepat 3 minggu..ceh! mak bpknya x sabar nak suh anak tu masuk setahun..wakakka.. :D
ala bukan apa kebetulan besdey si kecik jatuh pd 27/8 tp kan bulan puasa..so Mr Hubby kata celebrated sekali terus. tu yang ada 2 biji kek..1 ciskek + filling blueberry n 1 lg CMC fondant ( kapal terbang oren lg gitew..) sume tempah dengan
Sweet honey.
k layan dulu la gambar yg ada ni ekk..sekitar majlis kami yg berlangsung di MCD Seri Alam.

* ni la family aku...Mr Hubby a.k.a CDB, aku @ saputanganmerah@mrs kapcai@ajez shippuden & MLSHD* n x lupa juga..masa nak snap gamba..budak sorg ni pun nyibuk gak.. anak bongsu kakak ipar aku..tp x per..baju oren juga kan..diterima...



* kek cis oreo + filling bluberry + rumput oren butter ...huhuhuhuhu..sedap kan...huhhuh

tu dia kek si MLSHD..kapalterbang orennnnnnnnnn...fisrt2 dapat nak simpan dlm fridge bb nmpk kek ni terus kejar..nak tepuk..coz kalu nak take bath kapal terbang adalah sebahagian dr idupnya.........ke 2 kete ferari..ke 3 bola futsal..adoi....

itu jer dulu.....

B.E.R.S.A.M.B.U.N.G..............................

2 comments:

mimie said...

Tahniah Jah....Thn depan dirra leh dpt adik..hihihi...

Mr. Din said...

Sedapnyaaaa!!!! Nyum nyum nyum...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails