Followers

There was an error in this gadget

:hit Diz Blog:

hit counter
Get a hit counter here.

Feb 24, 2010

BIO AURA WATER FILTER @ IKLAN TV3 TUh!!!

Ni la dia Water Filter Bio Aura....

UntUk Pautan Mengenai CompaNy Sila Klik di SINI

hmmm aku nak cerita serba sedikit mengenai produk Killer Hai-o Marketing ni, salah satunya BIO Aura Water Filter ni..memang superb la...berbaloi dengan harganya..
Aku beli & pasang kat umah aku, umah mertua & umah kampung aku....
aku dulu jadi ahli dengan beli berapa set jer...nak melihat keberkesanannya sebelum aku putuskan untuk membeli dengan kuantiti yang banyak..

penerangan serba sedikit pasala BIO AURA ni ;

Bio Aura Hi-Tech Water System menggabungkan inovasi saintifik dalamnya. Dengan Nano, ia dapat mencapat fungsi membersih, mengalkali dan memberi tenaga kepada air yang diminum secara optimum.

Ciri-ciri Bio Aura:

  • Rekaan yang mesra-penyelenggaraan

  • Pemasangan yang mudah

  • Penutup penapis yang berwarna

  • Saiz penapis yang lebih besar

  • Pengiktirafan kualiti

  • Sesuai untuk kegunaan rumah, pejabat, kilang dan kedai-kedai makan

Keberkesanan Nano dalam Bio Aura:
  • Menapis air secara efektif, menambahkan kandungan oksigen air minuman, menambahkan keberkesanan penyerapan nutrien

  • Kaya dengan bahan-bahan mineral dan nutrien, membantu mengekalkan tubuh yang cenderung kepada beralkali

  • Meningkatkan metabolisme dan peredaran darah badan

  • Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan
untuk sesiapa yang berminat untuk memiliknya boley lah kontek2 kita...
harga RM 2080 sahaja..kalu nak pos ada cas tambahan la ...brag ready stok punya
aku berani cakap..dah pakai memang puas hati!

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

~ Thanks A Lot with Love ~

Related Posts with Thumbnails